Mellandagsrea.



Nyfunna vänner. Ett resultat av mellandagsrean på hm. Det är dock bara linnet som var nedsatt men jag unnade mig den grymt snygga toppen ändå. Är det bara jag som tycker att den ser ut att vara något michael Jackson skulle ta på sig om det fanns lite axelvaddar i närheten?


Sex pistols och ida.



Idag slängde jag och lilla I ihop en ny header till hennes blogg. Enkel, åldersgräns 18 men snygg!


Jerk it out.



Det är dags att börja ordna med nyårsfesten. Mitt ansvar är musiken så i några veckor nu har jag försökt hitta musik till spellistorna. Det blir en för middagen och en som kan spelas efteråt. Värdinnan I har beställt glada låtar till middagen och jag måste säga att Jerk it out med ceasars leder listan strax följt av MGTM's Kids! Det är svårt att komma på låtar när det väl gäller. Men jag har ju en vecka på mig att hunta efter fler.

...en sak till som jag måste hitta är en klädsel


Paris.

Igår var det äntligen julafton! Jag var super trött hela dagen och sov genom kalle anka, vilket jag gott kunde göra för hur jul är det på en skala? Skyller på att jag hängde med O hela eftermiddagen innan och sen såg på bio till ett på natten. Borde tillägga att jag hade gått upp sex på morgonen också och jobbat.

Hoppas alla hade en trevlig jul och fick riktigt fina paket. Jag måste bara säga att jag äntligen fick med lång weekend i Paris av mamma, hela familjen ska möta våren där i mars. Jag längtar!


Förutom Paris fick jag massa smink som jag hade önskat mig och min mintgröna klocka, presentkort och pengar.

 


Berghs.

Nu är jag klar med kursen på berghs. Avslutade med en kväll på stockholms mest gömda restuarang & bar Allmäna Galleriet. Dit måste jag gå fler gånger.
Såhär efterhand är jag inte så nöjd med Mp3n's fram och baksida men här är dom ändå.

(Och jag ska försöka bli bättre på uppdateringar)



RSS 2.0